POLITIKA PRIVATNOSTI

POLITIKA PRIVATNOSTI:

Opšte informacije
Mi u Plastometal-u privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste informacija o posetiocima, želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog web sajta www.plastometal.rs

Informacije koje prikupljamo
Prilikom koriscenja nasih usluga, mi prikupljamo sledece informacije. Neke informacije su neophodne za vaše porucivanje zeljenog artikla. Kao sto su Ime, prezime, e mail adresa, telefon… Ovo su jedini podaci koje morate da nam pružite kako biste uspesno porucili zeljeni artikal.

Prikupljanje informacija
Kada pregledate stranice na adresi www.plastometal.rs a niste se registrovali, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa.

Upotreba informacija
Kada pristupite našim Uslugama mi primamo određene podatke. Ti podaci uključuju informacije o Vašem korišćenju Usluga, kao na primer kada pregledate ili tražite određeni sadržaj,

Deca
Plastometal.rs savetuje roditelje i korisnike da poduče decu o sigurnom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na internetu. Plastometal ne želi i nema nameru da prikuplja lične podatke maloletnih lica. Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletni korisnici koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Povezane internet stranice
Naš vebsajt može sadržati linkove za druge vebsajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici zaštite privatnosti. Ukoliko pristupite drugim sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih sajtova mogu tražiti informacije od Vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.
Izmene Izjave o privatnosti na Internent stranici – www.plastometal.rs

Svako korišćenje Portala podložno je uslovima i pravilima opisanim na ovoj stranici. Sadržaj izjave o privatnosti Portala možemo promeniti u bilo koje vreme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika. Molimo Vas da periodično proveravate sadržaj ove stranice kako bi bili informisani o svim promenama. Svaka promena izjave o privatnosti sajta biće objavljena na ovoj stranici i važi od momenta objavljivanja.